Ana Mišović

učiteljica razredne nastave

Ana je završila srednju Ekonomsku školu te je nakon toga stekla magisterij za učiteljicu razredne nastave  u Rijeci. Nakon fakulteta, usmjerila se prema radu s djecom s posebnim potrebama. Razvila je ideje za poticanje fine motorike i logičkog razmišljanja te osnovala startup tim koji je vodila kroz program za početnike u Startup inkubatoru Rijeka. Njezine inovacije su osvojile srebrnu medalju na Međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2020. Ana je od djetinjstva razvijala interes za povijest, strane kulture i jezike, putujući Europom s majkom. Naučila je osnove talijanskog i njemačkog jezika te njegovala svoju ljubav prema engleskom jeziku tijekom školovanja u vidu dodatnih tečajeva za podučavanje engleskog kao stranog jezika.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.