Ana Bratulić

profesorica Engleskoga jezika i Povijesti

Ana je diplomirala engleski jezik i književnost i povijest na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Po završetku studija provela je šest mjeseci na pedagoškoj praksi u Beču, a zatim je nastavila obrazovanje na poslijediplomskome doktorskom studiju glotodidaktike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Tijekom desetogodišnjeg rada u nastavi Ana je imala priliku predavati svim dobnim uzrastima, okušati se u izradi nastavnih materijala i kreiranju nastavnih programa. Također ima iskustva i u istraživačkom radu te je autorica i suautorica nekoliko znanstvenih i stručnih članaka na temu višejezičnosti i poučavanja stranih jezika. U školi Adria Ana predaje engleski jezik i povijest. U svom radu nastoji kod učenika njegovati urođenu znatiželju i istraživački potencijal te pobuditi cjeloživotnu ljubav prema učenju i istraživanju.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.