Georgie Goldin

profesorica Glazbene kulture

U Georgienoj zabavnoj i interaktivnoj učionici učenici otkrivaju svoje glazbene talente i afinitete, razvijaju glazbene vještine i ohrabruju se za javne nastupe u opuštenom okruženju dok sviraju instrumente ili pjevaju. Istražujući značenja tona, ritma i dinamike kroz prostor i vrijeme, uče analizirati glazbena djela i  razvijaju kritičko mišljenje, kao i svoje pjevačke, motoričke, jezične i druge vještine. Naša glazbena pedagoginja, profesorica glazbe i operna pjevačica Georgie kroz zanimljive aktivnosti približava glazbu svojim učenicima, a vodi i školski zbor za one kojima nikad nije dosta glazbe.

Georgie je diplomirala na studiju Glazbene pedagogije i opernog pjevanja pod mentorstvom profesorice Marije Kuhar Šoše na Muzičkoj Akademiji u Puli. Predaje pjevanje u Glazbenoj školi "Ivan Matetić-Ronjgov" te vodi ženski zbor talijanske kulturno-umjetničke udruge "Lino Mariani" u Puli.

Kao operna pjevačica, Georgie često nastupa kao solistica i sa zborom. Aktivno je uključena u različite projekte, uključujući "Koncerte zavičajne baštine – Smaregliana" u sklopu „Institucionalizacije zavičajne nastave“ i održavanja spomena na skladatelja Antonia Smaregliu. Nadalje, sudjeluje na koncertima koje organizira UOSIS (Udruga za očuvanje uspomena na istarske skladatelje) kako bi odala počast i promovirala djela istarskih skladatelja.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.