Rane godine (3 – 6 godina)

Program ranih godina možda je i najvažniji u obrazovnom kontinuumu jer je rano djetinjstvo dinamično razdoblje tijekom kojega se postavljaju temelji za sve buduće razvojne faze. Iskustvo učenja u ovoj dobi treba biti visoko učinkovito, raznoliko, zabavno, otvoreno i prilagođeno djetetu i njegovim potrebama i sposobnostima.

Razredna nastava
(6 – 10 godina)

Ovaj program namijenjen je djeci dobi od 6 do 10 godina koja se upisuju u prvi, drugi, treći ili četvrti razred osnovne škole. Učenik se u ovom programu osnažuje da aktivno vodi i usmjerava vlastiti proces učenja i tako razvija samostalnost, znatiželju i spremnost za preuzimanje odgovornosti o vlastitom napretku.

Od osnovne do srednje škole
(11 – 16 godina)

Program za dob od 11 do 16 godina namijenjen je učenicima koji se upisuju u peti, šesti, sedmi ili osmi razred osnovne škole te prva dva razreda srednje škole. Učenici koji pohađaju ovaj progra spremni su otkriti i iskoristiti svoj puni potencijal, biti samostalni i neovisni u procesu učenja te razviti dublje razumijevanje okruženja u kojem žive

Diploma program
(17 – 19 godina)

Diploma program (DP) namijenjen je učenicima trećeg i četvrtog razreda srednje škole koji su spremni pomicati vlastite granice, proširiti dubinu stečenog znanja i svojom izvrsnošću osigurati sebi upis na jedan od prestižnih fakulteta u svijetu.