Počela je nova školska godina!

10/9/2024

Samo godinu dana nakon što je Međunarodna škola Adria po prvi puta otvorila svoja vrata u Opatiji, ove godine s nama je u školu ušlo 3 razreda više i tridesetak novih učenika!

Mnoga su poznata i nova lica rano ujutro 9. rujna pod šarenim kišobranima ušla u našu školu, hodnikom je odjekivalo veselje i žamor, a čak ni kiša nije omela naše planove.

Roditelje i djecu dočekala je ravnateljica s osmijehom, zajedno sa svojim učiteljima i stručnim suradnicima, a nakon njenog govora, učitelji su za roditelje i djecu organizirali zabavne aktivnosti kako bi probili led i bolje se upoznali. U ovih godinu dana, Međunarodna škola Adria postala je IB škola za razrednu nastavu, a ove godine je kandidat i za IB školu i kroz MYP program u višim razredima. Posjetio nas je i gradonačelnik Fernando Kirigin te zaželio našim učenicima sretan početak škole.

Dan je bio pun uzbuđenja, novih poznanstava i zabave, kako za prvašiće, tako i za one male veće, a svi se zajedno radujemo novim znanjima koje ćemo steći i uspomenama koje ćemo zajedno stvarati.

Podijelite na društvenim mrežama
Loading...

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.