Ana Kvaternik

Voditeljica računovodstva

Ana je stekla svoje obrazovanje na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, gdje je uspješno završila preddiplomski studij Poslovne ekonomije sa smjerom u Financijama i računovodstvu. Posjeduje bogato radno iskustvo u financijama i računovodstvu te je nedavno postala član tima Međunarodne škole Adria, gdje preuzima odgovornost za sve aspekte računovodstva i financija. Ana se raduje prilici učenja novih vještina u okruženju koje potiče osobni rast svakog zaposlenika. Slobodno vrijeme najradije provodi čitajući i planinareći, pronalazeći ravnotežu između stručnog angažmana i osobnog zadovoljstva putem zanimljivih i poticajnih hobija.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.