Doris Juričev

profesorica Talijanskog i Španjolskog jezika

Doris Juričev diplomirala je talijanski i španjolski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Ima bogato iskustvo u volontiranju i društveno korisnom radu s djecom i odraslima.  Vođena ljubavlju prema radu s ljudima i prenošenju znanja, nakon fakulteta svoj interes usmjerava ka nastavi i radu u administraciji. Tijekom godina svakoj osobi uči pristupati na poseban, poosobljen način, usklađujući individualne potrebe pojedinca s potrebama zajednice. U školi Adria Doris kao školska administratorica skrbi o odnosima s javnošću, organizacijskim potrebama dijela školskog tima te pruža administrativnu podršku upravi škole. Kada ne radi u administraciji, Doris predaje talijanski i španjolski jezik u redovnom, izbornom i fakultativnom dijelu programa.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.