Dušanka Marjanović

Kuharica

Dušanka živi u malom mjestu iznad Opatije koje se zove Bregi. Rođena je 1977. godine u Tuzli u Bosni i Hercegovini. Sa šesnaest godina, suočena s ratnim zbivanjima, napustila je svoje rodno mjesto i započela život u Hrvatskoj. U Hrvatskoj je zasnovala svoju obitelj koja predstavlja njen ponos i radost. Ističe da svoj posao voli te da u njemu istinski uživa. Iskustvo je stjecala kroz rad u ustanovama poput dječjih vrtića u Opatiji i Kastvu, gdje je obnašala ulogu kuharice. Osim toga, Dušanka je vješta u radu na računalu i kompetentna u ruskom jeziku, što dodatno obogaćuje njezinu paletu vještina. Izvan radnog okruženja, Dušanka uživa provodeći dragocjeno vrijeme sa svojom obitelji, posebno sa svojim unukom. Šetnje, čitanje i praćenje kvizova predstavljaju samo neke od aktivnosti koje obogaćuju njen život. Za sebe tvrdi da je osoba koja se uvijek raduje stjecanju novih znanja i iskustva.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.