Elizabeta Uhač

tajnica ustanove

Elizabeta Uhač diplomirala je na Pravnom fakultetu u Rijeci. U našoj školi zadužena je za pravne, kadrovske i ostale administrativne poslove. Voli istraživati propise, ali je raduje i onaj dio posla koji uključuje timski rad i komunikaciju s učenicima, roditeljima i poslovnim partnerima. Prethodno radno iskustvo stekla je radeći kao tajnica u Učeničkom domu Podmurvice, nakon čega dolazi u Međunarodnu školu Adria. U slobodno vrijeme rado boravi u prirodi, a najviše uživa u moru i suncu, čega u Opatiji sigurno ne nedostaje.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.