Katarina Smud

profesorica Geografije

Katarina je diplomirala geografiju i talijanski jezik na Sveučilištu u Zadru. Ima iskustvo rada u osnovnim i srednjim školama. Trenutno radi u dvije strukovne škole - u Građevinskoj tehničkoj školi i Prirodoslovnoj i grafičkoj školi u Rijeci. Redovito se stručno usavršava na seminarima u Hrvatskoj, ali i na virtualnim edukacijama na međunarodnoj razini. Sudjelovala je na seminaru za učitelje geografije u Velikoj Britaniji i bila je školski koordinator Erasmus+ projekta. Kod podučavanja geografije važno joj je u učenika razvijati kritičko mišljenje i samostalnost u učenju. Teži tome da učenici razumiju globalne pojave i procese kako bi jednog dana mogli postati aktivni građani.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.