Krešimir Oršulić

profesor Tjelesne i zdravstvene kulture

Krešimir je magistar kineziologije u edukaciji i skijanju. Studirao je na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a jedan semestar studirao je na Sveučilištu u Budimpešti u sklopu Erasmus+ programa. U zimskim mjesecima aktivno radi kao učitelj skijanja. Tijekom školovanja radio je kao trener u univerzalnoj sportskoj školi. Ima iskustvo rada na poziciji koordinatora sportske animacije. Nakon studija odlazi raditi na kruzer kao fitnes trener, a potom se zapošljava kao profesor Tjelesne i zdravstvene kulture u srednjoj strukovnoj školi. Trenutno radi kao trener u nogometnoj školi za djecu vrtićkog uzrasta. Obavljajući svoj posao, imao je priliku raditi s djecom predškolske dobi, učenicima svih dobnih skupina, ali i odraslima. Dosadašnja radna iskustva pomogla su mu razviti vještine timskog rada i motiviranja za bavljenje sportom. Posebno mu je važno pomoći svakoj osobi da pronađe tjelesnu aktivnost koja odgovara njezinim željama i potrebama koju će provoditi svakodnevno kao dio osobne higijene. Vjeruje da svojim znanjem i primjerom može pomoći u stvaranju odgovornih, samostalnih i zdravih članova našeg društva. U slobodno vrijeme voli putovati, biti aktivan i uživati s mjerom u dobroj hrani.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.