Kristina Zec

učiteljica razredne nastave

Kristina je diplomirala na Pedagoškom sveučilištu u Luzernu u Švicarskoj. Deset godina radila je kao učiteljica u osnovnoj školi u Švicarskoj. Prve dvije godine radila je kao učiteljica razredne nastave. S obzirom na to da je radila u multikulturalnoj školi, uspjela je steći puno iskustva u radu s djecom raznih kulturnih pozadina. Tako je postala stručna za rad s djecom različitog podrijetla, mentaliteta i jezika, ali stekla i specifično znanje o metodologiji poučavanja stranog jezika. U posljednje tri godine uglavnom je pružala podršku djeci s posebnim potrebama te je pohađala razne tečajeve s glavnim fokusom na diferencijaciju i inkluziju djece s posebnim potrebama. U svoje slobodno vrijeme Kristina uživa u opuštajućim šetnjama u prirodi, ali ističe da voli i kuhati.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.