Laura Kolano

PYP koordinator

Laura je diplomirala socijalnu pedagogiju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Dugi niz godina radila je s djecom predškolske dobi, skrbeći svakodnevno o optimizaciji procesa i uvjeta u kojima dijete uči, raste i razvija se. Od 2016. do 2023. godine zaposlena je u Međunarodnoj školi u Švedskoj, gdje je obavljala funkciju stručnog suradnika - socijalnog pedagoga. Odatle se seli u Međunarodnu školu Adria na radno mjesto koordinatora za PYP. U svom je radu fokusirana na podizanje svijesti o socio-emocionalnom razvoju djeteta i podršku učenicima u učenju, ali i na pružanje stručne potpore odgajateljima, učiteljima i roditeljima. Radeći u IB internacionalnom okruženju, uvjerila se u važnost i brojne prednosti suradnje i otvorenosti na radnom mjestu, a sve s ciljem osiguranja optimalnih uvjeta za odgoj i obrazovanje djece. Snažno vjeruje u važnost prevencije, razvijanje svijesti o socio-emocionalnom razvoju i učenju te stvaranje odgojno-obrazovnog okruženja koje potiče razvoj punog potencijala svakog djeteta i u tom se području kontinuirano profesionalno razvija.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.