Martina Knežević

Profesorica Matematike i Fizike

Martina je završila diplomski studij fizike i matematike na Fakultetu za fiziku Sveučilišta u Rijeci i time stekla titulu magistre edukacije fizike i matematike. Radila je kao nastavnica matematike i fizike u nekoliko osnovnih škola u Rijeci i okolici. Tijekom studija volontirala je u različitim znanstvenim radionicama koje nastoje popularizirati fiziku kroz učenička laboratorijska istraživanja, kao što su Festival znanosti, Riječka škola fizike i Baltazar na Gradini, čime je stekla iskustvo u radu s djecom različitih uzrasta. U školi Adria, Martina predaje Fiziku i Matematiku, a u svom radu promovira istraživačku nastavu te važnost razvijanja konceptualnog znanja kod učenika. Kao nastavnica iz STEM područja, želi nadahnuti učenike i sve ostale znatiželjne ljude da istražuju svijet oko sebe, a uz to razvijaju i vještine istraživanja, rješavanja problema i sposobnost kritičkog zaključivanja.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.