Natalija Lovrić

odgajateljica

Natalija je završila diplomski studij Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na Učiteljskom fakultetu u Rijeci. U našem je timu poznata po smirenosti, spremnosti za pomoć i otvorenosti za nove izazove i učenje. Natalija se kontinuirano usavršava, a stečena znanja na kreativan način integrira u svoj odgojno-obrazovni rad stvarajući tako poticajnu okolinu za rast i razvoj svakog djeteta. Odgoj i obrazovanje djece rane i predškolske dobi smatra procesom zajedničkog učenja kroz igru u kojoj ravnopravno sudjeluju dijete i odrasla osoba. Natalijina  profesionalna uvjerenja polaze od suvremenog shvaćanja djeteta, njegova odgoja i obrazovanja te ona vjeruje da su podrška, osmijeh i ljubav najznačajniji čimbenici u odgoju djece i to je inspirira u njenom svakodnevnom radu. Kao odgajateljica integrira stečena akademska znanja i praktične vještine razvijene kroz dosadašnje radno iskustvo skrbeći tako za stvaranje uvjeta za optimalan razvoj svih sposobnosti djeteta.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.