Thandeka Duba

MYP koordinator

Thandeka Duba, iskusna koordinatorica s više od pet godina iskustva u IB školama diljem svijeta, vodila je učenike različitih kulturnih pozadina, uključujući Kinu, Tursku, SAD i Tajvan. S diplomom poslovne škole Rosebank iz Južne Afrike, donosi multidisciplinarni pristup poučavanju i koordinaciji nastavnog procesa. Kao naša koordinatorica MYP programa, Thandeka pažljivo planira i nadgleda nastavu kako bi osigurala sveobuhvatno obrazovanje za naše učenike. Njezino stručno znanje u IB MYP programu potiče radoznale umove i međukulturno razumijevanje, stvarajući obogaćujuće obrazovno okruženje. Također, Thandeka kao izvorni govornik engleskog jezika olakšava usvajanje jezika i promiče bogatije i inkluzivnije okruženje.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.