Andreea Oprisan

učiteljica razredne nastave

Naša učiteljica Andreea porijeklom je iz Rumunjske, ali je 20 godina živjela u inozemstvu. Diplomirala je kao magistra obrazovanja -stekavši diplomu za vođenje učenja i poučavanja te diplomu prvostupnika obrazovanja, prava i javne uprave i fizioterapije.

Donosi više od 20 godina iskustva u obrazovanju kao učiteljica i savjetnica u javnim i međunarodnim školama u Rumunjskoj, SAD-u, Nizozemskoj, Italiji, a sada i ovdje u Hrvatskoj. Kroz svoje dug radno iskustvo otkrila je da učenici najbolje uče kada izgrade snažne odnose sa svojim učiteljima i kolegama iz razreda, kada se nađu pred izazovima i kada su zaista zainteresirani za ono što uče. Prije nego što se preselila ovamo, predavala je kao učiteljica razredne nastave u 4. razredu PYP u Međunarodnoj školi u Genovi. Ima sina Crisa koji je upravo krenuo u 8. razred. Kad ne predaje, voli planinariti i provoditi vrijeme sa svojom obitelji dok otkriva ljepote svoje zemlje domaćina. Veseli se prekrasnom razdoblju zajedničkog učenja i rasta koje slijedi u školi Adria.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.