Dan škole

13/5/2024

U ponedjeljak, 13. svibnja, Međunarodna škola Adria održala je proslavu Dana škole u Golubinjaku. Učenici, učitelji i roditelji željno su se okupili i krenuli na izlet ispunjen avanturom i zabavom. Dan je započeo slikovitom vožnjom autobusom do Golubinjaka. Usred bujnog zelenila Park šume Golubinjak, atmosfera je bila vesela, a učenici su bili vrlo uzbuđeni za aktivnosti koje su pred njima.

Proslava je započela uzbudljivim sportskim igrama i živahnim natjecanjem nazvanim Seoska olimpijada. Tako smo njegujući timski rad i sportski duh među vršnjacima dodatno podigli raspoloženje, ali i apetit. Nakon što smo se razgibali bilo je vrijeme za ukusan roštilj. Zajednički obrok stvoroo je savršenu priliku za učenike, roditelje i nastavnike da se povežu uz ukusnu hranu i zajednički smijeh.

Kako je dan odmicao, uzbuđenje se nastavljalo s rundama kuglanja, trenucima radosti i opuštanja usred proslave. Povratak u Opatiju postao je odraz dragih trenutaka i životnih veza iskovanih tijekom ove proslave Dana škole.

Podijelite na društvenim mrežama
Loading...

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.