MYP konzultant u drugom posjetu našoj školi

15/3/2024

Tijekom vikenda 8. i 9. ožujka, imali smo čast ponovno ugostiti konzultanta i edukacijskog savjetnika Alija Hassana u našoj školi. Ovaj posjet bio je prilika za naše učitelje Međunarodnog programa srednjih škola (MYP) da sudjeluju u radionici pod nazivom “Razvoj MYP-a”, čiji je fokus bio na unaprjeđenju pristupa podučavanju temeljenom na istraživanju i razvijanju koncepata, kao i poboljšanju nastavne prakse.

Tijekom dva dana, naši učitelji su imali priliku produbiti razumijevanje IB filozofije, svrhe MYP obrazovanja i koherentnosti MYP kurikuluma. Radionica je također obuhvatila teme kao što su vještine pristupa učenju (ATL) i planiranje nastavnih jedinica, uz učenje o tehnikama kreiranja autentičnih zadataka za ocjenjivanje i praćenje napretka učenika.

Ovaj susret je bio izuzetno koristan, omogućujući učiteljima da prošire svoja znanja, razmijene iskustva i ideje, te njeguju osjećaj zajedništva i međusobnog rasta. Zahvalni smo na ovoj prilici koja je doprinijela daljnjem razvoju naše školske zajednice i unapređenju našeg pristupa obrazovanju.

Podijelite na društvenim mrežama
Loading...

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.