Ana Kinkela

Spremačica

Ana je rođena u Rijeci 1984. godine gdje je i završila srednju Trgovačku i tekstilnu školu, s usmjerenjem na krojački zanat. Veći dio svog profesionalnog života provela je u tvrtki Kraš, gdje je s predanošću obavljala različite uloge, uključujući slastičara, šankericu i prodavačicu. Kroz više od četrnaest godina, Ana je kroz svoj rad brinula o održavanju prostora i čistoći, pokazujući vještinu i marljivost u svakom zadatku. Posljednje tri godine Ana je posvetila radu kao spremačica u učeničkom domu Lovran, gdje je svojom posvećenošću i profesionalizmom pridonosila stvaranju ugodnog okruženja za mlade. Ana s ponosom ističe svoju ulogu majke šestogodišnjeg dječaka, čime joj obitelj zauzima centralno mjesto u životu. Slobodno vrijeme najviše voli provoditi s obitelji i prijateljima, uživajući u bliskosti i zajedništvu. Osim toga, Ana pronalazi radost u aktivnostima na otvorenom, bilo da je u pitanju planinarenje, nogomet, ribolov ili vrtlarenje. Njezina ljubav prema prirodi oblikuje njezin životni stil i pruža joj osjećaj ravnoteže i ispunjenosti.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.