Anja Pirich

učiteljica razredne nastave

Anja je završila integrirani Učiteljski studij na Učiteljskom fakultetu u Rijeci. Dosadašnji rad u raznim školama pružio joj je širok spektar teorijskih i praktičnih vještina te se susrela s različitim oblicima i programima odgojno-obrazovnog rada. U svom dosadašnjem radu imala je priliku poučavati učenike različitih sposobnosti, stilova učenja i jezičnih pozadina. Kontinuirano se profesionalno usavršava, a poseban interes joj je metodika nastavnih predmeta i načini poučavanja koji uvažavaju različite sposobnosti i stilove učenja učenika. Osim što radi kao učiteljica razredne nastave, volontira u centru koji se bavi poučavanjem matematike za djecu na inovativne načine. Nekoliko godina je, u slobodno vrijeme, pružala pomoć u učenju učenicima kojima hrvatski jezik nije materinski.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.