Boris Žele

Domar

S više od osamnaest godina poslovnog iskustva u području elektroinstalacija, komunikacijskih mreža i kontrole nafte, Boris se ističe kao stručnjak s raznovrsnim vještinama. Trenutno obnaša dužnost domara u školi Adria, gdje je ključna osoba za održavanje sigurnosti, higijene i funkcionalnosti školskih prostora, pružajući podršku nesmetanom tijeku nastave i stvarajući ugodno okruženje za učenike i osoblje. Njegova brza reakcija na hitne situacije te redovito održavanje infrastrukture doprinose dugoročnom očuvanju školskih objekata. Boris je karijeru započeo u području instalacija i održavanja komunikacijskih mreža, radeći za renomirane organizacije poput Adriatic Club International, Jadrolinije i Lučke uprave Rijeka. Iskustvo u kontroli nafte obuhvaća rad u rafineriji u Bakru i petrolejskoj luci Amsterdam. Kroz godine se specijalizirao za elektroinstalacije, sudjelujući u projektima u lučkoj upravi, na termoelektrani, na zaobilaznici te u tekstilnoj tvornici Lumik. U slobodno vrijeme bavi se pčelarstvom, što mu dolazi kao protuteža tehničkim poslovima koje svakodnevno obavlja.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.