Eva Ožbolt

profesorica Kemije i Biologije

Eva je završila diplomski studij Biotehnologije u medicini na Odjelu za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci i stekla titulu magistre biotehnologije u medicini. Tijekom školovanja i studija svoje slobodno vrijeme koristila je volontirajući s djecom i mladima. Nakon završenog studija zapošljava se u farmaceutskoj industriji u Zagrebu, no ubrzo shvaća kako su djeca i mladi jedino čemu želi posvetiti svoje vrijeme i tako i usmjerava svoj profesionalni put. U školi Adria Eva predaje Kemiju i Biologiju, a kroz izvannastavne aktivnosti koje vodi u školi Adria osim ljubavi prema znanosti, mladima želi prenijeti i ljubav prema sportu i glazbi čime se i sama bavi u slobodno vrijeme.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.