Karlo Zdunić

voditelj Odjela za financije

Karlo je diplomirao ekonomiju na Sveučilištu u Rijeci i voditelj je Odjela za financije u Školi Adria. Područje njegovog interesa su financije i računovodstvo, ali i drugi administrativni poslovi kojima je svakodnevno zaokupljen. Komunikacija i suradnja s drugim obrazovnim institucijama ono je što ga svakodnevno veseli – kako u nacionalnom, tako i u internacionalnom okruženju. Slobodno vrijeme rado provodi s obitelji i prijateljima, a iako voli putovati i upoznavati nove ljude i krajeve, priznaje da nigdje ne bi živio radije nego upravo na Kvarneru.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.