Kolinda Vučinić

stručna suradnica - pedagoginja

Kolinda je diplomirala pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Po završetku studija praktična znanja stječe na mjestu stručnog suradnika pedagoga u dječjim vrtićima. Tijekom tog razdoblja promovirana je u stručnog suradnika mentora. Nakon toga dobiva priliku da jedan dio svog radnog iskustva provede na mjestu radnog terapeuta u Centru za rehabilitaciju Rijeka. Osim usmjerenosti na unapređivanje institucijskog konteksta ranog i predškolskog odgoja, Kolindino područje izvrsnosti je rad s djecom koja imaju teškoće u razvoju i pružanje podrške njihovim roditeljima. Završila je brojne edukacije od kojih je vrijedno istaknuti Realitetnu terapiju i edukaciju iz Senzorne pedagogije. U sklopu projekta “Samovrednovanje ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja” Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje vodila je tim za kvalitetu. Radovima i prikazima prakse sudjeluje na brojnim znanstvenim i stručnim skupovima. Vanjski je suradnik Filozofskog fakulteta u Rijeci gdje izvodi nastavu na preddiplomskom jednopredmetnom i dvopredmetnom studiju pedagogije iz obveznog predmeta Pedagogija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.