Laura Lovrić

učiteljica razredne nastave

Laura je nakon završetka Gimnazije Andrije Mohorovičića u Rijeci, nastavila svoje obrazovanje na Učiteljskom fakultetu u istom gradu, gdje je uspješno stekla titulu magistre primarnog obrazovanja. Kroz raznovrsna iskustva u mnogim osnovnim školama u Rijeci i okolici, Laura je razvila prilagodljivost prema različitim oblicima i programima odgojno-obrazovnog rada. Izuzetno je posvećena radu s djecom i svoj posao uvijek radi s osmijehom. Glavni cilj njenog rada, osim prenošenja jezičnog znanja, leži u prenošenju empatije i ljubavi prema životinjama, drugim ljudima te prirodi koja nas okružuje. Njezina strastvena predanost odgajanju budućih generacija vidljiva je u svakom koraku njezinog pedagoškog puta.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.