Radmila Badža

odgajateljica

Radmila se nakon završenog studija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na Učiteljskom fakultetu u Rijeci preselila u London gdje je nastavila školovanje na postdiplomskom studiju ranog odgoja i obrazovanja na Centre For Research in Early Childhood te Birmingham City University s fokusom na umjetnički i kreativni razvoj djece predškolske dobi. Radeći s djecom i njihovim obiteljima u multikulturalnom okruženju londonskih vrtića i osnovnoj školi i postavši i sama roditelj dvoje djece, otkrila je ljubav prema Montessori pedagogiji te nastavila svoje usavršavanje za Montessori pedagoga na Montessori Centre International (MCI) i Association Montessori Internationale (AMI) institutima. Kombinirajući praktični rad i kontinuirano stručno usavršavanje, Radmila promatra svako dijete kao dio obitelji i okoline te je i njen profesionalni interes usmjeren na poticanje prirodnih pozitivnih elemenata u komunikaciji između roditelja i djeteta te roditeljskog razumijevanja važnosti okruženja u kojem dijete odrasta. Radmila je certificirani Marte Meo praktičar i edukator roditelja za pozitivnu disciplinu. Iz Londona se 2022. godine vratila u Rijeku sa svojom obitelji, gdje u slobodno vrijeme, čita, šije i šeta psa.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.