Silvija Sarapa

profesorica Glazbene kulture

Silvija je završila studij glazbene pedagogije na Muzičkoj akademiji u Zagrebu te poslijediplomski specijalistički studij pod nazivom Primjena muzike i plesa u socijalnom radu i integrativnoj pedagogiji na Sveučilištu Mozarteum u Salzburgu. Godine 2023. završila je edukaciju te stekla licencu muzičkog pedagoga iz područja Orff Schulwerk muzičke pedagogije pri finskoj udruzi JaSeSoi. Iste godine završila je i treći stupanj edukacije pod nazivom Primjena muzikoterapije u radu s osobama s razvojnim teškoćama i s ranjivim skupinama koju organizira Hrvatska udruga muzikoterapeuta.

Od 2022. godine u programu je edukacije Američke Orff Schulwerk organizacije gdje se također školuje iz područja Orff Schulwerk pedagogije. Aktivna je članica Hrvatske Orff Schulwerk udruge gdje sudjeluje u organizaciji ljetnih Orff edukacija te vodi radionice namijenjene odgajateljima, rehabilitatorima, pedagozima i učiteljima u Hrvatskoj i inozemstvu. Trenutno radi u Zagrebu u Osnovnoj glazbenoj školi Schola musica kao nastavnica teorijskih predmeta, klavira i voditeljica školskih projekata.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.