Zinayida Yenko

Spremačica

Zinayida Yenko svoje obrazovanje stekla je u rodnoj Ukrajini, gdje je završila Malinski šumski koledž. Nakon završetka studija, upisuje prekvalifikaciju za računovodstvo i radi u Državnom mirovinskom fondu grada Malina. U Republiku Hrvatsku dolazi 2006. godine te završava tečaj hrvatskog jezika za strance. Od 2019. do 2023. godine Zinayida je radila u hotelu Marina kao spremačica, a sada je članica tima Adria International škole. Zinayida je neizostavan dio našeg škole jer upravo ona brine da su učionice čiste, a učenici i zaposlenici nahranjeni i spremni za nove izazove. Osim toga, Zinayida je vedra, vesela i brižna osoba koja svojim osmijehom svima uvijek uljepša dan.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.