Vrijeme je za… učenje i upoznavanje!

Dođite i upoznajte međunarodnu školu Adria – Dan otvorenih vrata održavamo 1. ožujka 2024. godine, a kako bismo se što bolje upoznali, osmislili smo poseban program.

Najpoznatiji hrvatski metorolog Zoran Vakula dolazi u našu školu održati poučnu radionicu za djecu najmlađeg uzrasta te predavanje znanstveno-popularnog karaktera za djecu starijeg uzrasta.

Vakula će sa sobom ponijeti i svoje slikovnice iz serije „Vremenaste priče“ (Naklada Vakula), koje djeci objašnjavaju meteorološke izraze kako bi bolje razumjela meteoinformacije i svijet koji ih okružuje.

Dok se klinci zabavljaju i uče o vremenskim prilikama, roditelji će imati priliku naučiti više o našoj školi: upoznati se sa školskim koordinatorima, ravnateljicom, porazgovarati s učiteljicama i saznati sve o programima koje provodimo.

Za prvi dan ožujka prognoziramo pregršt zabave, učenja i novih poznanstava, čemu se veselimo.

Pridružite nam se na edukativnom predavanju i radionicama povodom Dana otvorenih vrata!

Podaci za prijavu

Politika privatnosti

Pročitao/la sam uvjete korištenja i pristajem da mi međunarodna škola Adria šalje novosti vezane za prijavu koju sam napravio/la.

Imate pitanje?

Obratite nam se s povjerenjem.

Loading...

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.