Vrijeme je za… učenje i upoznavanje!

Dođite i upoznajte međunarodnu školu Adria – Dan otvorenih vrata održavamo 1. ožujka 2024. godine, a kako bismo se što bolje upoznali, osmislili smo poseban program.

Dani otvorenih vrata održavaju se od 15.30h za one najmlađe, odnosno od vrtića do 4. razreda osnovne škole, te od 17.00h za one od 5. razreda osnovne škole naviše.

Najpoznatiji hrvatski meteorolog Zoran Vakula dolazi u našu školu održati poučnu radionicu za djecu najmlađeg uzrasta te predavanje znanstveno-popularnog karaktera za djecu starijeg uzrasta.

Vakula će sa sobom ponijeti i svoje slikovnice iz serije „Vremenaste priče“ (Naklada Vakula), koje djeci objašnjavaju meteorološke izraze kako bi bolje razumjela meteoinformacije i svijet koji ih okružuje.

Dok se klinci zabavljaju i uče o vremenskim prilikama, roditelji će imati priliku naučiti više o našoj školi: upoznati se sa školskim koordinatorima, ravnateljicom, porazgovarati s učiteljicama i saznati sve o programima koje provodimo.

Za prvi dan ožujka prognoziramo pregršt zabave, učenja i novih poznanstava, čemu se veselimo.

Pridružite nam se na edukativnom predavanju i radionicama povodom Dana otvorenih vrata!

PROGRAM Dana otvorenih vrata za niže uzraste | PROGRAM Dana otvorenih vrata za više uzraste

(This event has ended, so you can no longer apply.)

Imate pitanje?

Obratite nam se s povjerenjem.

Loading...

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.