Adria International School vodi vas na Poklon!

13/6/2023

20. lipnja 2023. od 17 do 20 sati Međunarodna Škola Adria vodi vas na Neformalno druženje za djecu, mlade i roditelje u Centru za posjetitelje Poklon, Učka.

PLAN AKTIVNOSTI – Sastajemo se ispred Centra za posjetitelje Poklon (Park prirode Učka) u 17:00h. Važno je doći na vrijeme kako program ne bi kasnio. 

U pratnji učitelja i odgajatelja djeca će se zaputiti u edukacijsku dvoranu prepunu zanimljivih sadržaja za zabavu, istraživanje i učenje.

Za to vrijeme, roditelje će u konferencijskoj dvorani dočekati osnivač, ravnateljica i koordinatorica nastave uz kratku prezentaciju o školi. Ideja je pružiti vam odgovor na sva moguća pitanja koja imate vezano uz školu i IB program. Također, polaznici IB programa s vama će podijeliti svoja iskustva, uz naglasak na mogućnosti koje im je ovakvo obrazovanje pružilo.

Nakon prezentacije, roditelji i djeca kreću na zajednički razgled izložbe Centra. Interaktivan i iznimno dobar postav zainteresirat će sve generacije.

Neformalno druženje nastavlja se na terasi uz catering i jazz koncert na otvorenom – za sve one koji žele ostati.

Završetak druženja planiran je za 20:00h, ali posjetitelji su dobrodošli produžiti ga.

S obzirom na ograničen broj sudionika, prijava je obvezna.

Dođite i upoznajte nas

Upoznajte IB Adria International School – školu u kojoj pružamo vrhunski obrazovni program na engleskom jeziku, osmišljen kako bi ostvario puni potencijal vaše djece i osigurao im svijetlu budućnost!

IB program obrazovanja, koji je nastao u Švicarskoj prije više od pola stoljeća, predstavlja revolucionarni pristup prevladavanju razlika između različitih obrazovnih sustava diljem svijeta. Poseban je po pružanju potpore djeci koja često mijenjaju mjesto i zemlju stanovanja, najčešće zbog međunarodne karijere svojih roditelja.

IB diploma, koja se izdaje na kraju srednjoškolskog obrazovanja, jedna je od najtraženijih diploma prilikom prijave na neka od najprestižnijih sveučilišta diljem svijeta. Vaša djeca će biti opremljena ne samo znanjem, već i vještinama koje će im omogućiti da postanu lideri u svojim područjima interesa.

Podijelite na društvenim mrežama
Loading...

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.