Izlet u Pulu

24/4/2024

U srijedu, 24. travnja, naši učenici krenuli su na uzbudljivo putovanje u Puli i proveli dan ispunjen nezaboravnim uspomenama i zanimljivim aktivnostima. U ovoj avanturi pridružili su im se i učenici iz Istituto Comprensivo Via Luigi Rizzo u Rimu koji su dio Erasmus+ projekta grupne mobilnosti, pojačavajući uzbuđenje našeg izleta.

Dan je započeo zadivljujućim obilaskom povijesne gradske jezgre Pule, gdje su naši učenici bili očarani bezvremenskom ljepotom znamenitosti kao što su Augustov hram, Forum i veličanstvena Zlatna vrata. Usred drevnog kamenja i odjeka povijesti, uronili su u bogatu baštinu ovog živopisnog grada, ali avantura tu nije stala! Nakon istraživanja srca grada, naši znatiželjni učenici otputovali su u očaravajući Pulski akvarij, skriveni dragulj koji vrvi morskim čudima. Očiju raširenih u čudu, divili su se šarenilu morskih stvorenja, od gracioznih riba do veličanstvenih morskih kornjača, usput učeći o važnosti očuvanja mora.

Podijelite na društvenim mrežama
Loading...

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.