Izlet u Trst

16/2/2024

U srijedu, 14. veljače, naš učenici MYP programa uputili su se na izlet u Trst. Dan je bio ispunjen zanimljivim aktivnostima i raznim kulturnim doživljajima.

Dan je započeo ranojutarnjim polaskom iz Rijeke, a prva stanica bila je veličanstveni dvorac Miramare. Nakon što su posjetili dvorac i prošetali se njegovim prekrasnim parkom učenici su krenuli u muzej Immaginario Scientifico, proširujući svoje razumijevanje znanosti u interaktivnom okruženju.

Istražujući centar grada Trsta, uronili su u njegov šarm, naručujući kavu i uvježbavajući znanje talijanskog jezika. Vrhunac je bio bez sumnje „Latinski“ lov na blago koji je učenicima omogućio bolje razumijevanje bogate povijesti i jezika drevne Italije.

Dok smo zaključili naš dan užitkom u ukusnom ručku, ponijeli smo sa sobom sjećanja na istraživanje i otkriće, čuvajući trenutke koje smo podijelili i znanje koje smo stekli.

Podijelite na društvenim mrežama
Loading...

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.