Izlet u Zagreb

14/3/2024

Prošlog petka, naši učenici PYP i MYP programa proveli su dan u našem glavnom gradu, Zagrebu, u sklopu jednodnevnog izleta. Nakon vesele vožnje, grupa se podijelila prema planiranom programu. Oni najmlađi su posjetili Minipolis gdje su, uz igru i maštanje, imali priliku upoznati različite profesije poput pilota, liječnika i vatrogasaca, a sve to u pratnji nasmiješenih animatorica. Dan su nastavili u Maksimiru, gdje su se pridružili svojim starijim kolegama iz MYP-a.

MYP učenici su, pak, svoje vrijeme proveli upijajući povijest i kulturu Zagreba. U pratnji vodiča i opremljeni tabletima, istraživali su znamenitosti poput Dolca, Gornjeg Grada i Kamenitih vrata. Nakon edukativnog jutra, popodne su proveli u opuštajućoj atmosferi Maksimira, gdje su se, usprkos nestabilnom vremenu, zajedno s mlađim drugovima opustili na pikniku, stvarajući uspomene prije povratka u Opatiju.

Podijelite na društvenim mrežama
Loading...

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.