Ana Maria Matajčić

stručna suradnica - psihologinja

Ana Maria je pohađala studij psihologije u Rijeci. Trenutno se bavi istraživanjem efekta testiranja, pri čemu pokušava dokazati točnost tvrdnje da testiranje prethodno naučenog dovodi do boljeg zadržavanja znanja od ponovljenog učenja. Njene studentske dane obilježio je rad s djecom u igraonicama, ali i volontiranje u udruzi za djecu s teškoćama u razvoju. Urednica je i recenzentica časopisa studenata psihologije u Rijeci. Posebno je zainteresirana za sprječavanje virtualnog nasilja te stvaranje sigurnog okruženja za razvoj emocionalnih vještina djece. Svoje znanje o virtualnom nasilju i istraživanjima s djecom unaprjeđivala je i na sveučilištu u Padovi, gdje je provela nekoliko mjeseci kao student na razmjeni. Ana Maria je u našoj školi prvenstveno posvećena pružanju psihološke podrške učenicima i zaposlenicima i karijernom vođenju i usmjeravanju učenika, no usto se aktivno bavi razvojem međunarodnih projekata i uvođenjem inovacija u svakodnevni rad škole.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.