Gordana Senić Koprivnikar

Profesorica Informatike

Gordana je magistra edukacije matematike i informatike, a diplomirala je na Fakultetu za matematiku u Rijeci. Trenutno je profesorica Matematike i Računalstva u Prometnoj školi, gdje također vodi fakultativni predmet "Škola i zajednica". U školi Adria predaje Informatiku. Kroz deset godina rada, sudjelovala je u raznim matematičkim, informatičkim i interdisciplinarnim projektima. Kao Erasmus+ koordinator, vodila je međunarodni projekt učeničke mobilnosti i stručne prakse u inozemstvu. Aktivno koristi tehnologiju, istražuje suvremene metode podučavanja i dijeli primjere dobre prakse. U radu s učenicima potiče istraživački duh, timski rad i odgovornost. Kontinuirano se usavršava i smatra da je cjeloživotno učenje ključno za osobni razvoj. Ljubiteljica je putovanja, glazbe, čitanja i videoigara, a slobodno vrijeme često provodi na koncertima.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.