Igor Vlajnić

profesor Glazbene kulture i Glazbene umjetnosti

Igor je završio studije dirigiranja na Visokoj školi za glazbenu umjetnost "Ino Mirković" u Lovranu, pjevanja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Više od 15 godina bio je dirigent Opere HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, a nastupao je u više od 30 zemalja svijeta. Pedagoškim radom bavi se duže vrijeme kroz različite projekte poput poznatih edukacijskih koncerata. Član je više domaćih i međunarodnih strukovnih udruga, stalni sudski vještak za glazbu, predsjednik Kulturnog vijeća PGŽ i glazbeni kritičar Novog lista. Redoviti je gost predavač i voditelj majstorskih radionica u Hrvatskoj i inozemstvu te član ocjenjivačkih sudova brojnih natjecanja. Bavi se i znanstvenim radom te je objavio nekoliko znanstvenih članaka i jednu knjigu, sve kao doktorand na Doktorskoj školi Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku. Trenutno radi kao učitelj Glazbene kulture u OŠ Pećine i Skrad u kojima je i koordinator više aktivnih Erasmus+ projekata.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.