Lucilla Micheli Marušić

profesorica Likovne kulture i Likovne umjetnosti

Lucilla je diplomirala likovnu kulturu na Pedagoškom fakultetu u Rijeci u klasi profesora Butkovića i geografiju na Università di Lettere di Trieste. Radi kao učiteljica Likovne kulture u OŠ „Belvedere“ u Rijeci i kao nastavnica Likovne umjetnosti u Salezijanskoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Rijeci. Bavi se likovnim stvaralaštvom i izlagala je svoje radove na mnogo samostalnih i skupnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu. Kontinuirano se usavršava,  stečena znanja implementira u svakodnevni radu s djecom. Voli svoj posao i voli raditi s djecom na području likovnog stvaralaštva. U svom radu prati likovni razvoj djece od ranog početka likovnog izričaja pa sve do završetka očekivanog procesa likovnog razvoja u određenoj dobi. U školi Adria Lucilla predaje Likovnu kulturu i Likovnu umjetnost potičući djecu da kroz likovno stvaralaštvo razvijaju stavove, kritičko mišljenje, kreativnost i povezuju stečena znanja sa znanjima iz drugih predmeta.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.