Marijeta Mašić

ravnateljica

Marijeta je nakon završenog studija hrvatskoga jezik i književnosti i njemačkoga jezika i književnosti i višegodišnjeg rada u nastavi nastavila svoje obrazovanje na poslijediplomskom doktorskom studiju pedagogije u Rijeci. Njen profesionalni put obilježavaju kontinuirano učenje, angažiranost u promicanju obrazovanja i stvaranje suradničkih mreža. Od siječnja 2021. nalazi se na radnom mjestu ravnateljice naprije Prometne škole, a od 2023. i Međunarodne škole Adria. Sudjelovala je na brojnim znanstvenim i stručnim skupovima i u više navrata je i sama bila voditeljica ili organizatorica stručnih usavršavanja na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Kontinuirano sudjeluje u osmišljavanju i provedbi znanstvenih i stručnih projekata i radi na svom profesionalnom i osobnom razvoju. Autorica je i suautorica znanstvenih i stručnih radova iz područja profesionalnog razvoja andragoških djelatnika. Od brojnih aktivnosti kojima se bavila, rad s djecom izdvaja kao posao kojem se uvijek rado vraća i koji smatra u potpunosti ispunjavajućim.

Naši nastavnici

Školu Adria vodi tim stručnjaka posvećenih napretku obrazovanja i brizi za svakog učenika i zaposlenika. Njihova zadaća osigurati je optimalne uvjete za razvoj škole i povezati je s lokalnom i globalnom zajednicom kojoj pripada. Na tom putu svakodnevno uče kako biti spremni za sve izazove koje budućnost donosi i raditi učinkovito s ljudima i za ljude.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.