Dobrodošli u naš Čitateljski klub, aktivnost za znatiželjne mlade umove koji istražuju očaravajući svijet književnosti izvan učionice. Naš klub nudi bijeg od svakodnevnice te vodi učenike na književna putovanja gdje otkrivaju nove svjetove, mjesta i likove.

Svaki tjedan učenici imaju priliku družiti se u ugodnom okruženju i zaroniti u čitanje novog književnog djela. Naš popis za čitanje pokriva sve vrste žanrova i priča.

Članovi Čitateljskog kluba ne samo da poboljšavaju svoje vještine razumijevanja i kritičkog razmišljanja, već i šire svoje horizonte istražujući različite perspektive i iskustva. Klub promovira aktivno sudjelovanje kroz otvorene razgovore, gdje se cijeni svačiji glas.

Aktivnosti:

  • Analize likova
  • Umjetnički projekti inspirirani knjigama
  • Dramsko čitanje

Pridružite nam se u ovoj književnoj avanturi u kojoj riječi oživljavaju, a umovi se obogaćuju. Čitateljski klub nije samo aktivnost – to je ulaz u svijet priča koje čekaju da budu istražene.

Vidimo se utorkom od 15:30 do 17 h!

MYP klubovi

ZNANSTVENI KLUB

FIT KLUB

ČITATELJSKI KLUB

GOVORNIČKI KLUB

Imate pitanje?

Obratite nam se s povjerenjem.

Loading...

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.