Likovna skupina je izvannastavna aktivnost namijenjena polaznicima PYP programa. To je prekrasna prilika za svako dijete da istraži svoju kreativnu stranu i obogati svoja umjetničkih iskustava. Ova izvannastavna aktivnost nudi učenicima prostor i vrijeme da se okupe i oslobode svoj kreativni potencijal kroz različite vrste umjetnosti, tehnike i materijale. Djeca će imati priliku izraziti svoje misli i osjećaje osnažujući svoj jedinstveni glas te koristiti različite likovne tehnike, materijale i stilove.

Umjetnost potiče rješavanje problema i kritičko razmišljanje. Praktični umjetnički projekti također su izvrstan alat za razvoj fine motorike, poboljšavanje samopouzdanja te širenja djetetovog razumijevanja raznolikosti svijeta oko nas i umjetničkih tradicija.

Aktivnosti:

  • Rad u paru i u grupama
  • Istraživanje različitih likovnih tehnika kao što su grafika, kiparstvo korištenjem gline, žice i drugih i drugih materijala za stvaranje 3D umjetničkih djela
  • izrada murala i još mnogo toga…

Našim učenicima ponudit ćemo i razne zanimljive izlete, kao što su: posjeti lokalnim galerijama, muzejima, našem lokalnom lutkarskom kazalištu i kinima.

Družimo se petkom od 15:30 do 17 h!

PYP klubovi

SPORTSKI KLUB

KLUB MALIH PROIZVOĐAČA

PLESNI KLUB

LIKOVNI KLUB

Imate pitanje?

Obratite nam se s povjerenjem.

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.