Uskršnja zabava u Međunarodnoj školi Adria

27/3/2024

Međunarodna škola Adria 27. ožujka održala je uskršnju zabavu kojom su započeli proljetni praznici. Zabava je započela nastupima naših talentiranih učenika koji su pokazali svoje vještine u  recitiranju, glumi i plesu.

Nakon predstava, zaronili smo u svijet istraživanja i otkrića sa zanimljivim eksperimentima koje su vodili naši posvećeni MYP učitelji i entuzijastični učenici. Zatim smo započeli avanturu potrage za uskršnjim jajima, koja je obuhvaćala unutarnje i vanjske prostore naše škole. Tako su nas vješto izrađeni tragovi naših MYP učenika odveli su skrivenog blaga. No, uzbuđenju tu nije bio kraj! Nakon lova, timovi su svladavali uzbudljive izazove trčanja s preprekama i sudjelovali u aktivnostima na temu uskršnjih jaja, osiguravajući smijeh i zabavu za sve.

Naposljetku, učenici, učitelji i roditelji opustili su se i uživali u slasnim jelima i osvježavajućim pićima, njegujući radosne trenutke zajedništva. Ovo je zasigurno bila nezaboravna proslava Uskrsa ispunjena smijehom, istraživanjem i suradnjom!

Podijelite na društvenim mrežama
Loading...

Prijavite se za novosti

Pridružite se našoj mailing listi, pratite novosti naše škole i besplatne edukativne savjete naših obrazovnih stručnjaka.